Το Κυνήγι

Το Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού είναι ένα παιχνίδι δράσης, εξερεύνησης και διασκέδασης για όλες τις ηλικίες. Επιφυλάσσει για τους επίδοξους κυνηγούς πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, κωμικών καταστάσεων καθώς και γνωριμία με την ιστορία της Σύρου.

Αποτελείται από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επίλυση γρίφων, αποστολές περιήγησης μέσα από κρυμμένα στοιχεία και συμμετοχή σε ευφάνταστες δοκιμασίες που αναστατώνουν το νησί και μεταφέρουν σε κάθε άκρο του το καρναβαλικό πνεύμα.

Ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη δική του ομάδα, η οποία θα πρέπει να αποτελείται από 8 έως 20 άτομα. Κάθε ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν αρχηγό που θα έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του. Όταν συγκροτείτε την ομάδα σας θα πρέπει να φροντίζετε να αποτελείται από άτομα με ποικιλία γνώσεων, εμπειριών και ηλικίας, αλλά το κυριότερο όλων είναι, η ομάδα σας να έχει κέφι και διάθεση να παίξει, να τρέξει, να αυτοσχεδιάσει, να αναζητήσει και να κυνηγήσει μέχρι την εύρεσή του….το “Κρυμμένο Λουκούμι”!!!

Το 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2015 διοργανώθηκε από την ομάδα “ΕΠΟΧΕΣ” που διακρίθηκε το 2014 στο ΣΥΡΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.

Το 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2016 διοργανώθηκε από την ομάδα “SEVINDIRDI ANGELS” που διακρίθηκε το 2015 στο 1ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.

Το 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2017 διοργανώθηκε από την ομάδα “ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ” που διακρίθηκε το 2016 στο 2ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.

Το 4ο κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2018 διοργανώθηκε από την ομάδα «ΟΙ ΛΙΘΙΟΙ» που διακρίθηκε το 2017 στο 3ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.

Το 5ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού 2019 διοργανώνεται από την ομάδα “ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΖΑΒΟΙ” που διακρίθηκε το 2018 στο 4ο Κυνήγι Κρυμμένου Λουκουμιού.

Advertisements