Βαθμολογία

  • Η βαθμολογία ορίζεται από την Επιτροπή Διοργάνωσης και θα κατατεθεί σε κλειστό φάκελο στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης την ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων του Κρυμμένου Λουκουμιού.
  • Η βαθμολογία των γρίφων δε θα είναι γνωστή στους συμμετέχοντες και θα κοινοποιηθεί στους αρχηγούς των ομάδων μετά την τελετή λήξης.
  • Η ομάδα που αθροιστικά θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς είναι και η νικήτρια ομάδα.

ΕΠΑΘΛΑ

1η θέση: Ο νικητής της πρώτης θέσης θα λάβει το έπαθλο του 5ου Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού και αμέτρητα φωτογραφικά «κλικ»! Επίσης, παίρνει την αγάπη και το σεβασμό μας ως άξιος λουκουμοκυνηγός καθώς και πολλές δωρεάν αγκαλιές από τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες.

Η νικήτρια ομάδα έχει την τιμή να συνεχίσει τον θεσμό αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση του Κυνηγιού Κρυμμένου Λουκουμιού την επόμενη χρονιά. Επίσης λαμβάνει το λάβαρο του νικητή για να ανοίξει την καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, ακολουθώντας το άρμα του Γεωργίου Σουρή.

Στην περίπτωση που η νικήτρια ομάδα δεν συμμετέχει στην καρναβαλική παρέλαση με καρναβαλική ομάδα, θα είναι αυτή που θα ακολουθήσει το άρμα του Γεώργιου Σουρή και θα ανοίξει την παρέλαση. Σε περίπτωση που ανήκει σε καρναβαλική ομάδα, αν επιθυμεί θα μπορεί να παρελάσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στη σειρά παρέλασής της που θα οριστεί από το Δήμο Σύρου – Ερμούπολης.

Αν ο νικητής δηλώσει αδυναμία διοργάνωσης για την επόμενη χρονιά, τότε η διοργάνωση περνάει στον δεύτερο κατά σειρά νικητή. Σε περίπτωση που και ο δεύτερος νικητής δηλώσει επίσης αδυναμία, η διοργάνωση περνάει κατά συνέχεια στον τρίτο κ.ο.κ.

Εικόνα5

Εικόνα7

Advertisements